Nyitvatartás | Információk

Nyitvatartás

A panzió nyitvatartása

 

Panziónk és éttermünk eltérő nyitvatartással működik a főszezonban és azon kívül. Az alábbiakban ismertetjük a nyitvatartási időket.

Panziónk alapvetően csoportok számára biztosít szállás lehetőséget. Szabad kapacitásaink erejéig egyéni szállást keresők számára is elhelyezést biztosítunk.

 

Panzió recepció nyitvatartása június 15 - szeptemberig 01-ig: 08:00-20:00, hétfőtől-vasárnapig

Panzió recepció nyitvatartása szeptembertől - májusig: Tefonon vagyunk elérhetőek a  +36 30 751 1740 számon

Panzió telefonos elérhetőség, foglalás:  +36 30 751 1740 , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Étterem nyitvatartása májustól-szeptemberig: Az étterem kizárólag panziónk vendégei számára áll rendelkezésre egyeztetett étkeztetéssel.

Fizetési módok: Készpénz (HUF, EUR) vagy előre utalás. Utalványt nem fogadunk el. SZÉP kártyákat (a már foglaltakon kívül) 2017. július 15 után nem fogadunk el. 

Alapvetően csoportokat fogadunk ahol jellemzően a banki átutalás fizetési mód kerül alkalmazásra, ezért a szabad kapacitások erejéig foglaló és érkező egyéni vendégeink számára a készpénz fizetési lehetőség áll rendelkezésre, amiért megértésüket köszönjük.

 

Köszönettel: Fekete Macska Panzió

 

facebook_page_plugin